Bedrijfswagen leasen

Tegenwoordig heb ik het steeds drukker in mijn bedrijf, wat op zich natuurlijk heel fijn is maar dan komen er natuurlijk ook weer meer ding bij kijken. Een van die dingen was het aanschaffen van een nieuwe bedrijfsauto want een was niet meer genoeg, het vervelende van de zaak was dat ik eigenlijk niet bereid was om zoveel uit te geven en dus eerder naar een tweedehandse auto uitging.

Na veel overwegen en auto’s kijken kon ik uiteindelijk niets vinden wat naar mijn gevoel goed genoeg was voor het bedrijf. Sasha zei tegen mij, je kunt toch ook een bedrijfswagen leasen? Ik had al eens gehoord over het leasen van een bedrijfswagen, maar ik vond dat niet zo mijn ding. Ergens voor betalen waar je uiteindelijk toch weer niet de eigenaar van bent of wordt was nou niet precies iets waar ik naar opzoek was. Toch ging ik ook dit eens bekijken en samen met Sasha heb ik de markt onderzocht.

Uiteindelijk hebben we dan toch besloten om een bedrijfswagen te leasen, omdat de kosten veel minder waren dan een bedrijfswagen kopen en je er toch hetzelfde van kunt verwachten alsof je de eigenaar ervan bent. Het voordeel hiervan is dat alle verantwoordelijkheden bij de leasemaatschappij liggen dus dat zijn ook heel wat minder zorgen aan je hoofd. Ik heb er zeker geen spijt van een bedrijfswagen te leasen en heeft me al ruimschoots vooruit geholpen in het bedrijf. Veel mensen denken dat het een duur liefhebberij is om een auto te lease maar als je het goed bekijkt is het toch een stuk goedkoper dan kopen en zonder de vele risico´s. Weer zo´n top idee van Sasha.

Posted on Categories leasen