Hoe het begon

Hoe het begon

M’n vader had een zeilboot, net als al m’n vriendjes in onze oude buurt. Die zeilboot was het middelpunt van ons bestaan. Het hele gezin werkte of ging naar school alleen om toe te werken naar het moment dat we weer konden gaan zeilen. Hier is uiteraard de liefde voor deze prachtige sport ontstaan. Sinds ik me kan heugen zitten we met het hele gezin iedere zomer op de boot. En dat is een hele fijne en prettige herinnering. Ik voel nog het zoute water op mijn huid en de zon op m’n gezicht. Samen sporten creëert ook een band. En als dat met je gezin is is dat heel fijn, neem dat maar van mij aan dat je closer wordt en daardoor ook heel gelukkig. Die goede herinneringen en fantastische kennismaking met zeilen heeft mij ertoe gebracht zelf met mijn vriendin ook veel tijd te spenderen op de zeilboot.

SASHA

Gelukkig heeft ze dezelfde interesse, ik denk dat als ze dat niet zou hebben, wij elkaar niet eens hadden leren kennen. Sasha was net als ik ook lid van de zeilvereniging en daar hebben we elkaar leren kennen. Misschien was zij zelfs nog wel fanatieker dan ik. Sasha is zeer competitief, ik heb dat wat minder. Ik hou meer van het zeilen zelf, echt in het moment, dan het perse sneller zijn of beter worden in de techniek die zeilen met zich meebrengt.

Soms hebben we een beetje ruzie over dit verschil van inzicht en noemt ze me een lapzwans, maar dan moet ik vertedert om haar lachen en dan is direct de kou uit de lucht. Onze relatie is heel stabiel en evenwichtig. We kunnen een hoop van elkaar hebben en dat is belangrijk als je samen je leven deelt. Er is veel liefde en genegenheid voor elkaar, deze basis is ook nodig voor de plannen die we samen hebben in ons leven. Later meer hierover.

Huis verkopen in Rotterdam

 Ik heb een nieuwe baan. Ik ben nu een makelaar. Ik zit bij een kantoor in Rotterdam. Ga je je huis verkopen in Rotterdam, laat dan zeker wat weten. Ik ben sterk op zoek naar nieuwe klanten. Ik ben natuurlijk net nieuw en moet mezelf nog bewijzen. Ik heb er wel veel zin in. Nu kan ik twee mijn twee favoriete bezigheden met elkaar samen doen. Ik kan nu zeilen en huizen verkopen. Ik wilde altijd al een makelaar worden. Het is me nu dan ook eindelijk gelukt. Dit ga ik dan ook vieren met een zeiltocht.

 

zie ook: kinderkleding