Snel afvallen

Een mooi slank figuur wanneer je op vakantie bent wie wil dat nou niet. Jammer genoeg helpen de wintermaanden daar niet veel aan mee en moet je vaak een paar maanden voor het seizoen al op dieet om er in de zomermaanden goed uit te zien. Voor mij was dit dus ook het geval en was er altijd van overtuigd geweest dat afvallen op een gezonde manier gedaan moest worden en dat je er daarom dus tijd in moest steken. Helaas staat mijn werk het vaak niet toe om een dieet te volgen en werk ik soms mijn maaltijden heel vlug of op verschillende tijden naar binnen wat trouwens ook helemaal niet gezond is natuurlijk.

De zomermaanden kwamen in aantocht en ik zat met een paar kilo´s ver boven mijn ideale gewicht dus moest het er toch van komen om op dieet te gaan en werd het dus snel afvallen geblazen voordat we op vakantie zouden gaan. Na een beetje allerlei diëten te hebben bekeken waarvan de meeste mij helemaal niet bevielen( Ik ben niet zo weg van rauwe groente) kwam ik deze site tegen op het internet stayhealthy.nl met leuke tips en middeltjes voor snel afvallen en bovendien op een gezonde wijze! Ik heb hier een goed en gezond dieet van uitgeprint en tevens een paar potjes afslankpillen besteld die ook geheel natuurlijk zijn en begon met een beetje meer in beweging te komen.

Na drie weken was ik mijn overtollige kilo´s kwijt en voelde me daarnaast een stuk fitter en met een flinke dosis energie om van een geweldige vakantie te kunnen gaan genieten. Gezond en snel afvallen kun je het hele jaar door doen, dus maanden op dieet staan is een grote smoes tegenwoordig.