Telefoon repareren Den Haag

Dit jaar zijn we gaan zeilen en dan wel net voor de kust van Scheveningen. Normaal gesproken ben ik niet zo weg van op de Noordzee zeilen maar dit jaar hadden we zo´n mooi weer dat we besloten dit jaar in ons eigen kikkerlandje te blijven en te genieten van wat de Nederlandse kust ons te bieden heeft. Al een paar dagen van te voren hadden we alles gereed om te vertrekken en beloofde het een leuke vakantie te worden. Onze zeilboot lag al in de jachthaven dus was het bij aankomst alleen maar uitpakken geblazen en genieten van onze vakantie.

Scheveningen is sowieso al leuk om te verblijven en als je dan ook nog eens kunt gaan zeilen dan wordt je vakantie zonder meer een succes. De eerste drie dagen ging alles fantastisch en vermaakte we ons prima. Het klimaat was heerlijk waardoor we merendeels op het water lagen of langs de kust zeilde. Sasha maakte foto´s van de kinderen en alles bleek gladjes te verlopen zelfs het vissen van de makreel ging fantastisch. Sasha klaagde echter dat haar mobiele telefoon niet goed werkte en dat ze niet wist wat er mee aan de hand was.

Tegen de avond hebben we even wat gegoogeld op “ repareren telefoon den haag” en kwamen we op een site waar ze allerlei soorten services bieden voor smartphones dus gingen we de vierde dag op pad naar den haag om de telefoon na te laten kijken. We konden op de reparatie wachten dus hebben we er maar meteen een leuk uitje van gemaakt die dag. De volgende dag lagen alweer op zee en kon het vakantieplezier weer gewoon doorgaan. We hebben dan ook zonder meer een fantastische vakantie gehad in eigen land met een overvloed aan zon, zand en zee. Een echte aanrader voor wanneer je niet naar het buitenland wil.